aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα έχουν βρει με τον Ολιβέιρα, στασιμότητα με τον Γκάμπριελ

Τα έχουν βρει με τον Ολιβέιρα, στασιμότητα με τον Γκάμπριελ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ακόμη δεν έχει προκύψει, όπως φαίνεται, κάποια σημαντική εξέλιξη στα θέματα που απασχολούν τη διοίκηση αναφορικά με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών. Λογικά από αύριο ίσως γίνουν κάποιες νέες επαφές και θα διαφανεί, για κάποιες περιπτώσεις, προς τα πού πάει το πράγμα.

Είναι γνωστό ότι το θέμα Γκάμπριελ βρίσκεται σε στασιμότητα, μιας και ο ποδοσφαιριστής πιθανόν να ψάχνει μια καλύτερη πρόταση σε σχέση με αυτήν που του έκανε η Ανόρθωση. Η «Κυρία» όμως δεν πρόκειται να ανεβάσει άλλο την προσφορά της στον Βραζιλιάνο μπακ, ο οποίος καλείται να πάρει σύντομα την απόφασή του.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν επαφές με τους Μίτροβιτς και Βίκτορ για να διαφανεί αν θα αποδεχθούν την πρόταση της Ανόρθωσης. Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Ολιβέιρα, όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει. Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται είναι πολύ πιθανόν να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τις ανανεώσεις, μιας και η τεχνική ηγεσία θέλει να προχωρήσει τάχιστα στον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά στην προσπάθεια για ενίσχυση, είναι γνωστό ότι στο ρεπορτάζ της Ανόρθωσης «παίζουν» αρκετά τα ονόματα των Μποντούροφ και Μανόλεφ. Δυο παίκτες, οι οποίοι αν κρίνουμε από το βιογραφικό τους, έχουν τα φόντα να βοηθήσουν και να δώσουν το κάτι παραπάνω, αν αποκτηθούν. Δεν είναι όμως τόσο εύκολες περιπτώσεις αφού το οικονομικό μπαίνει εμπόδιο στις προσπάθειες που κάνει η διοίκηση για την επίτευξη συμφωνίας.

Γίνονται προσπάθειες για να βρεθούν τρόποι να προκύψει συμφωνία αλλά για την ώρα δεν έχει προχωρήσει κάτι στις περιπτώσεις των δύο διεθνών Βούλγαρων αμυντικών. Από εκεί και πέρα, ο Ρόνι Λέβι έχει αξιολογήσει και κάποιες άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ενώ φαίνεται ότι κάτι έχει εντοπίσει και για τον μεσοεπιθετικό τομέα. Από βδομάδας θα διαφανεί αν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό, με τον κόσμο της «Κυρίας» να περιμένει με αγωνία νεότερα από τον προγραμματισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ