aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα εμπόδια, η υπομονή και οι μελετημένες κινήσεις

Τα εμπόδια, η υπομονή και οι μελετημένες κινήσεις

Η Ανόρθωση θα απέχει για τέταρτη σερί σεζόν από τις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Παράλληλα, στα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματα τερμάτισε δύο φορές πέμπτη και δύο φορές έκτη. Τέλος, απέχει από τις κατακτήσεις τίτλων από το 2008.

Λόγοι σημαντικοί για γίνει κατανοητό ότι η ομάδα της Αμμοχώστου δεν αποτελεί τον πιο ελκυστικό προορισμό για ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν στο κυπριακό πρωτάθλημα. Συν το ότι σε σχέση με τις άλλες μεγάλες ομάδες της χώρας μας, κάθε άλλο παρά πλεονεκτεί οικονομικά. Επομένως, είναι λογικό να συναντά εμπόδια ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του στην προσπάθεια να αποσπάσουν θετική απάντηση από μετεγγραφικούς στόχους.

Παρά τις δυσκολίες όμως, οι κυανόλευκοι αισιοδοξούν πως με υπομονή και μελετημένες κινήσεις θα πετύχουν την ανασυγκρότησή τους, ώστε να παρουσιαστούν σημαντικά ενισχυμένοι σε σχέση με τη λήξασα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ