aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα δύο καρπούζια στη θέση τους

Τα δύο καρπούζια στη θέση τους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οκτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα, τέσσερις αγωνιστικές σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και έξι παιχνίδια της προκριματικής φάσης. Ο Απόλλων είναι αήττητος στην εγχώρια διοργάνωση και έχει τρεις βαθμούς στον δεύτερο τη τάξει θεσμό της UEFA, όντας ανταγωνιστικός σε όλα τα ματς και ευρισκόμενος στο κόλπο της πρόκρισης για τους «32» (έστω και με περιορισμένες πιθανότητες). Κόντρα στις προβλέψεις, σε όμιλο με αντιπάλους την Αταλάντα, τη Λιόν και την Έβερτον, ηττήθηκε μία φορά και πήρε τρεις ισοπαλίες.

Επομένως, τα δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη αντέχουν προς το παρόν, αφού η πορεία των κυπελλούχων εντός και εκτός συνόρων κρίνεται ικανοποιητική. Μοναδικό ψεγάδι στην πορεία τους, ήταν το 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Αλκή Ορόκλινη και μοναδικός στόχος θα είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Βεβαίως, τα δύο από τα τρία εκτός Λεμεσού ματς ήταν τα ντέρμπι με την Ανόρθωση (1-1) και την ΑΕΚ (1-1).

Μετά την Αλκή, ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό και έπειτα την Πάφο. Ρωτήσαμε τον εκπρόσωπο Τύπου του συλλόγου της Λεμεσού, Φανούριο Κωνσταντίνου, για το βατό πρόγραμμα και μας είπε το εξής: «Δεν κάνουμε μαθηματικές υποθέσεις. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και πώς θα νικήσουμε τον κάθε επόμενο αντίπαλό μας». Όσο για την πορεία της ομάδας, είπε πως δεν υπάρχει απογοήτευση για τις ισοπαλίες με τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία (Ανόρθωση, ΑΕΛ, ΑΕΚ) και πρόσθεσε: «Εντάξει, ήμασταν μπροστά μέχρι το 83’ του ματς με την ΑΕΚ, όμως το πρωτάθλημα έχει δρόμο και εμείς να μην ξεχνάμε πως έχουμε και τρία παιχνίδια λιγότερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ