aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα δεδομένα του μετεγγραφικού σχεδιασμού ενόψει Ιανουαρίου

Τα δεδομένα του μετεγγραφικού σχεδιασμού ενόψει Ιανουαρίου

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας περιμένει από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη (φωτό αριστερά) να πάρει τις αποφάσεις του για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό. Οι παράγοντες του συλλόγου της Αμμοχώστου θέλουν να μάθουν πρωτίστως ποιοι ποδοσφαιριστές θα τεθούν εκτός πλάνου για τη συνέχεια της σεζόν. Από τα λεφτά που θα εξοικονομηθούν με τον τερματισμό του συμβολαίου των «κομμένων», θα εξαρτηθεί και το ποσό που θα δαπανηθεί για τη χειμερινή προσπάθεια ενίσχυσης.

Συνάντηση για να ξεκαθαριστεί από τον Ελλαδίτη προπονητή σε ποιες θέσεις χρειάζεται να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές, δεν έγινε ακόμη. Κάτι που είναι πιθανόν να γίνει από εβδομάδας. Βεβαίως, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει κρούση για να παραχωρήσει κάποιον από τους ποδοσφαιριστές της. Κάτι που ασφαλώς και θα διαφοροποιήσει ό,τι έχει στο μυαλό του ο Πουρσαϊτίδης με τα υφιστάμενα δεδομένα.

Από εκεί και πέρα, η προσοχή βρίσκεται στο αυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια, που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος». Μετά από δύο ήττες στη σειρά έρχεται άλλο ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και οι ερυθρόλευκοι όχι μόνο θέλουν να μην τριτώσει το κακό, επιθυμούν και την επιστροφή στις νίκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ