aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα δεδομένα με τους Οκριασβίλι - Νικολάου

Τα δεδομένα με τους Οκριασβίλι – Νικολάου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε εξαιρετικές συνθήκες και πολύ καλό κλίμα πραγματοποιείται η προετοιμασία της Ανόρθωσης στην Ολλανδία. Ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι συνεργάτες του δουλεύουν σκληρά καθημερινά με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση και ζήλο για να φθάσουν στα επιθυμητά επίπεδα αλλά και για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Κετσπάγια.

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους με την Γκο Αχέντ Ιγκλς (1-1), εκεί όπου κάποιοι παίκτες δεν πήραν χρόνο συμμετοχής περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Εκτός έμειναν οι Τορνίκε Οκριασβίλι και Μάριος Νικολάου μιας και έχουν κάποιες μικροενοχλήσεις και δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουν τη συμμετοχή τους.

Μέχρι το επόμενο φιλικό στις 25 Ιουλίου αναμένεται να είναι έτοιμοι για να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Βέβαια, μέχρι τότε δεν αποκλείεται να διευθετηθεί ένα ακόμη παιχνίδι αν βρεθεί ομάδα. Ο Κετσπάγια προτιμά να δουλεύει μέσω αρκετών φιλικών αγώνων παρά μέσα από καθημερινές διπλές προπονήσεις.

Γι’ αυτό άλλωστε ζήτησε και επιδιώκει όσο γίνεται περισσότερα φιλικά, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα του να αποκτήσει ρυθμό και καλύτερη φυσική κατάσταση. Ήδη έχουν προγραμματιστεί και δυο φιλικά στην Κύπρο με Αγία Νάπα και Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ