aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα δεδομένα με τον Πράνιτς

Τα δεδομένα με τον Πράνιτς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό οι εξετάσεις στις οποίες πέρασε ο Ντάνιελ Πράνιτς. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο Κροάτης είναι καλό να απέχει μερικές ημέρες από τις προπονήσεις ώστε να πάρει ανάσες. Στα τελευταία παιχνίδια παίζει συνεχώς και από τη στιγμή που βαδίζει στα 38 του χρόνια είναι λογικό να χρειάζεται ειδική διαχείριση. Γι’ αυτό και θα απέχει από τις επόμενες προπονήσεις και θα διαφανεί από εβδομάδας αν θα είναι σε θέση να υπολογίζεται από τον Γιούργκεν Στρέπελ.

Διαβάστε επίσης: «Ψήνει» μετεγγραφή Βασιλακάκη ο Κετσπάγια!

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της Ανόρθωσης είναι ορισμένη για την Κυριακή 5 Μαΐου. Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου θα υποδεχτούν την Πάφος FC, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής και 8ης των πλέι άουτ. Αδιάφορο παιχνίδι, εντούτοις ο Γιούργκεν Στρέπελ (φωτό) και οι ποδοσφαιριστές του θα επιχειρήσουν να το παλέψουν, όπως έκαναν στα προηγούμενα εξίσου άνευ σημασίας παιχνίδια. Ώς τότε, όμως, υπάρχει χρόνος για να πάρουν πρώτα ανάσες οι ποδοσφαιριστές και ακολούθως να προετοιμαστούν καταλλήλως.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαιώνουν τις επαφές με Κετσπάγια για τον «γίγαντα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ