aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα δεδομένα με Σίλντενφελντ

Τα δεδομένα με Σίλντενφελντ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σήμερα, είναι πιθανό να υπάρξει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον τραυματισμό του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο έμπειρος Κροάτης αμυντικός ανέβασε χθες μία φωτογραφία στα social media στην οποία δείχνει το τραυματισμένο του πόδι κάνοντας φυσικοθεραπεία.

Ο ίδιος θέλει πάρα πολύ να προλάβει τον πρώτο αγώνα με τη Λάτσι και να τεθεί στη διάθεση του Ρόνι Λέβι. Το επόμενο 48ωρο θα διαφανεί κατά πόσο θα είναι σε θέση να παίξει ή όχι.

Εξάλλου, ο Ρόνι Λέβι «έκοψε» τον Ιβάν Τόμασιτς που περνούσε από δοκιμαστικά και θα διαφανεί μέσα στις επόμενες μέρες κατά πόσο θα αποκτηθεί ο άλλος Κροάτης, ο Λόβριτς. Ο Τόμασιτς επέστρεψε ήδη στην πατρίδα του, ενώ ο Λόβριτς είναι στο περίμενε.

Σε μία άλλη εξέλιξη, ο Πηλέας είναι στο ψάξιμο για να βρει ομάδα για να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού, έτσι ώστε να του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί και να επιστρέψει πιο έμπειρος και έτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ