aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα δεδομένα για Τομάς και Τέτε μετά το χειρουργείο

Τα δεδομένα για Τομάς και Τέτε μετά το χειρουργείο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα χθες το απόγευμα η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Τζοάν Τομάς, για αποκατάσταση του σοβαρού τραυματισμού του στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Καταλανός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ είχε τραυματιστεί στους συνδέσμους ποδοκνημικής και την περόνη.

Το δεδομένο είναι ότι θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για την ώρα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για ένα τετράμηνο, κάτι που αν επιβεβαιωθεί σημαίνει ότι θα τεθεί στη διάθεση του Ιδιάκεθ στις αρχές Μαρτίου. Την περίοδο, δηλαδή, που θα αρχίσουν τα συνεχόμενα ντέρμπι των πλέι οφ, μέσω των οποίων θα κριθεί ο πρωταθλητής.

Ο Τομάς θα αξιολογείται και θα παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς της ομάδας. Όπως μας ειπώθηκε, είναι πιθανό να χρειαστεί να περάσουν μερικές εβδομάδες, για να φανεί πώς αντιδρά ο οργανισμός του μετά την επέμβαση.

Στο χειρουργείο, όμως, δεν μπήκε μόνο ο Τομάς χθες. Ο Τέτε αντιμετωπίζει πρόβλημα στο χέρι και υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση για να ξεπεράσει το συντομότερο τις ενοχλήσεις που έχει. Οι κιτρινοπράσινοι μάλιστα αισιοδοξούν ότι θα τεθεί στη διάθεση του Ιδιάκεθ για το ντέρμπι με την ΑΕΛ, ενώ χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Το πιο πιθανό, όμως, είναι να μείνει στον πάγκο.

Το βασικό ερώτημα για τον Ιδιάκεθ είναι πώς θα καλύψει το κενό του Τομάς. Επιλογές υπάρχουν, αλλά παίκτες με τα ίδια αγωνιστικά χαρακτηριστικά με τον Τομάς, όχι. Το πιο πιθανό είναι να επιλεγεί ο Ακοράν για να τον αντικαταστήσει, ενώ ίσως αναλάβει πιο δημιουργικό ρόλο ο Λαρένα και να αγωνιστεί ως ανασταλτικός χαφ ο Μπόλιεβιτς. Επίσης, υπάρχει και ο Χαραλαμπίδης.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΛ θα πωλούνται στις εισόδους του γηπέδου κουπόνια εισφοράς των 10 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση οικογένειας πιστών φιλάθλων της ομάδας, με παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Επιπρόσθετα, το σωματείο της Λάρνακας θα συνεισφέρει ποσό ίσο με αυτό που θα μαζευτεί από τα κουπόνια εισφοράς. Έτσι, γίνεται έκκληση για μαζική στήριξη από τον κόσμο της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ