aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα... χρειάστηκε η Ουντινέζε

Τα… χρειάστηκε η Ουντινέζε

Ούσα αποτελεσματική στις καλές της στιγμές και αντέχοντας στην πίεση που άσκησε η Πεσκάρα στα καρέ του Ορέστη Καρνέζη, η Ουντινέζε πήρε δύσκολα τη νίκη με σκορ 3-1 για την 9η αγωνιστική της Serie A.

Ο Τζίτζι Ντελ Νέρι στον πάγκο της Ουντινέζε έκανε καλό ποδαρικό στα εντός έδρας ματς (είχε ηττηθεί από τη Γιουβέντους στο ντεμπούτο του), με τον Τερό να πετυχαίνει δύο τέρματα για την ομάδα του, σκοράροντας από μια φορά σε κάθε ημίχρονο και τον Ντουβάν Ζαπάτα να «κλειδώνει» τη νίκη στις καθυστερήσεις.

Το σκορ άνοιξε ο Γάλλος φορ στο 9ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Καμπανιάρο, ενώ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο «Dacia Arena» με το «ριμπάουντ» που πήρε από την απομάκρυνση του Μπιτσάρι σε δυνατό σουτ του Μπαντού.

Η Πεσκάρα, θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει από το πρώτο μέρος με ένα τρομερό ανάποδο ψαλίδι του Καπράρι, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι αφήνοντας εμβρόντητο τον Ορέστη Καρνέζη και το σύνολο του Όντο μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με εμφανή πρόθεση να επιτεθεί.

Κυκλοφόρησε αρκετά τη μπάλα γύρω από τη μεγάλη περιοχή του Ορέστη Καρνέζη, ενώ, ακόμα και τη στιγμή που δέχθηκε το δεύτερο γκολ, κατάφερε να μην επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό και να μειώσει άμεσα!

Ο Ακουϊλάνι με όμορφο δεξί σουτ νίκησε τον «Ορέ» στο 74′, η Πεσκάρα το έψαξε όσο μπορούσε, αλλά στις καθυστερήσεις ο Κρεστσέντσι έκανε χαζό πέναλτι στον Ζαπάτα, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση για να ευστοχήσει και να γράψει το τελικό 3-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ