aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα… χρειάστηκε αλλά νίκησε η Βόλφσμπουργκ

Τα… χρειάστηκε αλλά νίκησε η Βόλφσμπουργκ

Αν και πήγε να «αυτοκτονήσει», εντούτοις η Βόλφσμπουργκ συνέχισε το φετινό αήττητο σερί της, καθώς επικράτησε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Bundesliga εντός έδρας με 2-1 της Χόφενχαϊμ, η οποία έμεινε χωρίς «τρίποντο» για πέμπτο σερί ματς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με… γκολ από τα αποδυτήρια, μόλις στο 5’, χάρη στο τέρμα του Στέφεν που επικυρώθηκε τελικά με την χρήση VAR μετά από ασίστ του Φίλιπ στην αντεπίθεση.

Ενώ πριν ακόμα το ημίωρο η Βόλφσμπουργκ διπλασίασε τα τέρματά της μετά από φάση διαρκείας, με τον Στέφεν να τροφοδοτεί αυτή την φορά τον Βέγκχορστ, ο οποίος με σουτ από τα 14 μέτρα έκανε το 2-0 και έφτασε τα τρία γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα!

Ακολούθησαν δύο καλές στιγμές από πλευράς φιλοξενούμενων, με τους Μπελφοντίλ και Μπάουμγκαρτνερ ωστόσο να μην μπορούν να σκοράρουν, στο 40’ και στο 45’ αντίστοιχα.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι μεταφέρθηκε στην εστία των γηπεδούχων, χωρίς όμως η Χόφενχαϊμ να μπορεί να βρει το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο ματς.

Αντ’ αυτού, ήταν οι «λύκοι» εκείνοι που είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν τη νίκη στο 82’, με τον Φογκτ να ανατρέπει τον Σλάγκερ, πριν εκείνος σκοράρει, αλλά τον Βέγκχορστ να αστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα άουτ!

Κάπως έτσι, η ομάδα του Σίνζχαϊμ… αναθάρρησε και πέντε λεπτά μετά, έφτασε στο 2-1, με τον Μπρουκς να κάνει ένα ακόμα επιπόλαιο λάθος και τον Ανταμιάν να το εκμεταλλεύεται, σκοράροντας το πρώτο του φετινό τέρμα…

Μάλιστα, η Χόφενχαϊμ έφτασε μια ανάσα από το να ολοκληρώσει το… ριφιφί, όταν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άρνολντ έκανε χέρι υπό την πίεση του… αντίπαλου τερματοφύλακα που είχε προωθηθεί για το κόρνερ.

Ο Νταμπούρ ανέλαβε την εκτέλεσή του, αλλά ο Κάστεελς έπεσε σωστά δεξιά και απέκρουσε, διατηρώντας τελικά το… αγχωτικό όπως εξελίχθηκε 2-1 υπέρ της Βόλφσμπουργκ!

Αναλυτικά η 7η αγωνιστική:

Παρασκευή 6/11
Βέρντερ Βρέμης-Κολωνία 1-1

(82’ πεν. Μπεντανκούρ – 67’ αυτ. Μοϊσάντερ)

Σάββατο 7/11
Λειψία-Φράιμπουργκ 3-0
(26’ Κονατέ, 70’ πεν. Ζάμπιτσερ, 89’ Ανχελίνιο)

Ουνιόν Βερολίνου-Αρμίνια Μπίλεφελντ 5-0
(3’ Εντό, 13’ Άντριχ, 45’+2’ Μπέκερ, 52’ πεν. Κρούζε, 89’ Τόιχερτ)

Μάιντς-Σάλκε 2-2
(6’ Μπροζίνσκι, 45’+2’ πεν. Ματετά – 36’ Ουτ, 82’ αυτ. Σεντ Τζούστε)

Άουγκσμπουργκ-Χέρτα Βερολίνου 0-3
(44’ πεν. Κούνια, 52’ Λουκεμπάκιο, 86’ Πιάτεκ)

Στουτγκάρδη-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-2
(17’ πεν. Γκονζάλες, 37’ Κάστρο – 61’ Σίλβα, 75’ Άμπραχαμ)

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου 2-3
(45’ Ρόις, 83’ Χάαλαντ – 45’+3’ Αλάμπα, 48’ Λεβαντόφσκι, 80’ Σανέ)

Κυριακή 8/11
Βόλφσμπουργκ-Χόφενχαϊμ 2-1
(5’ Στέφεν, 26’ Βέγκχορστ – 87’ Ανταμιάν)

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Γκλάντμπαχ (19:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ