aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τα 4 γκολ μπορούσαν να ήταν και 8»

«Τα 4 γκολ μπορούσαν να ήταν και 8»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα».

Για το χθεσινό παιχνίδι με τη Δόξα (4-2): «Αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο, για 45 λεπτά ήμασταν εξαιρετικοί. Τα 4 γκολ μπορούσαν να ήταν και 8, η ομάδα δημιούργησε σωρεία ευκαιριών. Η σκέψη πήγε ασυναίσθητα στην Αταλάντα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κάναμε το αυτονόητο και προχωρούμε. Στα άλλα παιχνίδια δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο μοναδικό παιχνίδι που η ομάδα δεν έφτασε σε ψηλό επίπεδο απόδοσης ήταν με την Ανόρθωση. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ο ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει στην Κολόσσι. Ο προπονητής έχει καταφέρει να διοχετεύσει το πάθος του στην ομάδα και να καταφέρει να κάνει την ομάδα όπως την θέλει».

Για το παιχνίδι με την Αταλάντα: «Είναι από τα παιχνίδια που δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία, θα χτυπήσουμε τα ρέστα μας. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει παρά το εργάσιμο της ημέρας. Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα για την προσέλευση του κόσμου, περίπου 5.000-5.500».

Για τις επιλογές του Αυτουστή: «Έχουμε επιλογές, γι’ αυτό δημιουργήσαμε αυτό το ρόστερ το καλοκαίρι. Χθες δεν αγωνίστηκαν οι Ντα Σίλβα, Σαρδινέρο, Παπουλής κτλπ, οι οποίοι είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Καμιά ομάδα δεν μπορεί να είναι συμπαγής, ας είμαστε ρεαλιστές, αλλά δεν έχουμε άγχος και πάμε να το απολαύουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ