aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυζητούν το κεφάλαιο μετεγγραφές Κίρζης – Πετράκης, οι δύο προτεραιότητες

Συζητούν το κεφάλαιο μετεγγραφές Κίρζης – Πετράκης, οι δύο προτεραιότητες

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Πλησιάζει η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, με τον Δεκέμβριο να είναι ο μήνας που θα γίνουν πιο έντονες διεργασίες από τις ομάδες για την κατάληξη παικτών που θα θελήσουν να εντάξουν στο ρόστερ τους. Ο Νίκος Κίρζης και ο Γιάννης Πετράκης πολύ σύντομα θα έχουν την πρώτη τους συνάντηση, στην οποία θα συζητήσουν το κεφάλαιο ενίσχυσης της ομάδας. Ακραίος επιθετικός και ακραίος αμυντικός, εκτός απροόπτου, είναι οι προτεραιότητες στον Απόλλωνα, χωρίς να αποκλείεται και κάποια έκπληξη.

Στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αυτό που απασχολεί είναι αν οι γαλάζιοι θα πραγματοποιήσουν και τις τέσσερις μετεγγραφές που τους δίνει το δικαίωμα ο κανονισμός. Ο πρώτος θα είναι ο Μολ, ο οποίος θα εγγραφεί ξανά στον κατάλογο των παικτών του Απόλλωνα, και απ’ εκεί και πέρα θα διαφανεί αν οι γαλάζιοι θα ολοκληρώσουν ακόμα τρεις κινήσεις.

Ένα άλλο θέμα που θα απασχολήσει τους Κίρζη και Πετράκη, αν ολοκληρωθούν άλλες τρεις μετεγγραφές, είναι ποιοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από το υφιστάμενο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ