aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυζητάει με Μανταντά η Τσέλσι

Συζητάει με Μανταντά η Τσέλσι

Συζητήσεις με τον Γάλλο τερματοφύλακα Στιβ Μανταντά έχει η Τσέλσι όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Κουρτουά, μεταγραφή που θα κρίνει και το μέλλον του Ασμίρ Μπέγκοβιτς.

Ο 31χρονος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μαρσέιγ μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Μασσαλίας ενώ παράλληλα παρακολουθείται και από την Έβερτον.

Στην διοίκηση της λονδρέζικης ομάδας είναι πρόθυμοι να αφήσουν τον Μπέγκοβιτς να φύγει, αφού θέλουν έναν έμπειρο τερματοφύλακα που θα λειτουργεί ως back up του Κουρτουά.

Ο Βόσνιος ήταν απογοητευτικός στην ευκαιρία που του δόθηκε όταν τραυματίστηκε ο Βέλγος ενώ έχασε τη θέση βασικού και στο Κύπελλο.

Όσον αφορά στον Μανταντά, βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Έβερτον όσο και της Κρίσταλ Πάλας, ενώ συμπεριλαμβάνεται και στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Γαλλίας όπου είναι δεύτερος τερματοφύλακας στο Euro μετά τον Ούγκο Γιορίς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ