aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Μάρκοβιτς

Συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Μάρκοβιτς

Συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Σάσα Μάρκοβιτς στον κόσμο του Απόλλωνα. Εκτέλεσε ιδανικά το φάουλ δίνοντας το σύνθημα για τρελά πανηγύρια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Από εκείνο το σημείο μόνο με δυνατό σουτ μπορείς να νικήσεις το αντίπαλο τείχος και τον τερματοφύλακα. Από το δεξί πόδι του Σέρβου έφυγε ένας κεραυνός και αυτό ήταν. Ο 25χρονος Μάρκοβιτς, μάς έδειξε με το καλημέρα ποιος είναι, κερδίζοντας παραλλήλως τις εντυπώσεις όταν στις δηλώσεις του στην Primetel εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Μιλένκο Σπόλιαριτς.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι δίπλα από τον Σπόλιαριτς, σε αυτόν τον θρύλο του ποδοσφαίρου που αποτελεί φαινόμενο για όλους μας», είπε, δείχνοντας έτσι τον σεβασμό του για τον συμπατριώτη του πρώην άσο του Απόλλωνα. Δεν είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει γκολ ο Σέρβος ποδοσφαιριστής με απευθείας χτύπημα φάουλ και ούτε φαίνεται πως θα είναι η τελευταία. Είχε σκοράρει με παρόμοιο τρόπο στην Ισπανία στον αγώνα της Κόρντομπα κόντρα στη Λεγκάνες στις 29 Αυγούστου 2015. Ο Μάρκοβιτς έχει πάρα πολλά να προσφέρει στα κρίσιμα εναπομείναντα παιγνίδια αφού τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής του είναι εξαιρετικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ