aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣύσκεψη για την κρίση μεταξύ Μέσι, Πικέ και Σουάρες

Σύσκεψη για την κρίση μεταξύ Μέσι, Πικέ και Σουάρες

Η απώλεια του Κυπέλλου, μετά και τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ στο Champions League, έχει προκαλέσει εσωστρέφεια στις τάξεις της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, αμέσως μετά την ήττα στον τελικό από τη Βαλένθια (2-1), τα βαριά ονόματα της ομάδας είχαν μια σύσκεψη για την κρίση των «μπλαουγκράνα» για την κακή κατάληξη της σεζόν.

Ο Λιονέλ Μέσι, ο Ζεράρ Πικέ και ο Λουίς Σουάρες απομακρύνθηκαν από τους υπόλοιπους και στη διάρκεια της μεταφοράς της αποστολής με το πούλμαν από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» στο αεροδρόμιο της Σεβίλλης συζητούσαν για τα προβλήματα της ομάδας αναζητώντας τις αιτίες γύρω από την καθίζηση στο φινάλε της περιόδου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κουβέντα ήταν αρκετά έντονη και διήρκεσε πάνω από 20 λεπτά, ενώ ακόμη κι όταν η αποστολή έφτασε στο αεροδρόμιο, οι τρεις παίκτες έμειναν στο πούλμαν για αρκετά λεπτά συνεχίζοντας τη συζήτησή τους.

Ο προβληματισμός είναι έκδηλος στις τάξεις της «Μπάρτσα», που ονειρευόταν το τρεμπλ, αλλά έμεινε με μόνο το πρωτάθλημα. Πάντως η διοίκηση του κλαμπ εξακολουθεί να τονίζει πως δεν τίθεται θέμα με την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ