aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣύντομα η απόφαση για τον Γερολέμου

Σύντομα η απόφαση για τον Γερολέμου

Θέμα χρόνου θεωρείται η κατάληξη των επαφών σχετικά με το ενδεχόμενο παραχώρησης με δανεισμό του Γιάννη Γερολέμου από την ΑΕΛ στην Τσάρσκο Σέλο. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ακόμα και σήμερα είναι δυνατόν να γίνει γνωστό αν ο Κύπριος μέσος θα αγωνίζεται στους γαλαζοκίτρινους ή τη βουλγαρική ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο φέρελπις 20χρονος παίκτης επιθυμεί τη μετακόμισή του στη βαλκανική χώρα, θεωρώντας ότι θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Είναι γεγονός ότι υπάρχει «κοσμοσυρροή» στο κέντρο της ΑΕΛ, καθώς αποκτήθηκαν οι Βασίλης Παπαφώτης, Ντανίλο Σόουζα και Σίτο Ριέρα, ενώ στο ρόστερ βρίσκονται ακόμα οι «παλιοί» Σλόμπονταν Μεντόγιεβτς, Νταβόρ Ζντραφκόφσσκι και Μάρκο Αντάμοβιτς.

Έτσι, από τη στιγμή που οι Βούλγαροι προσφέρουν περισσότερη… εμπιστοσύνη για τη σεζόν που ήδη τρέχει στη χώρα τους (χθες ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική), ο Γερολέμου θέλει να πει «ναι» στην πρόκληση. Κάτι που θεωρεί πως μόνο καλό μπορεί να του κάνει, καθώς θα έχει την ευχέρεια να ανελιχθεί ποδοσφαιρικά και να αποκομίσει εμπειρίες από διαφορετικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Σε περίπτωση πάντως που καρποφορήσουν οι επαφές, η Τσάρσκο Σέλο θα μπορεί το επόμενο καλοκαίρι, αν το αποφασίσει, να καταβάλει τη ρήτρα στην ΑΕΛ και να τον αποκτήσει με ελευθέρα μετεγγραφή.

Από εκεί και πέρα, όπως είναι φυσικό, ο Ντούσαν Κέρκεζ και οι συνεργάτες του σκέφτονται μόνο το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, που είναι ορισμένο για την ερχόμενη Κυριακή στο Μακάρειο. Από τις τάξεις των γαλαζοκιτρίνων δεν αναφέρονται αγωνιστικά προβλήματα και αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες, ο Βόσνιος προπονητής θα έχει αρκετές επιλογές για το πλάνο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ