aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυνοδός πολυτελείας ισχυρίζεται ότι έκανε παιδί με παίκτη της Premie League (pics)

Συνοδός πολυτελείας ισχυρίζεται ότι έκανε παιδί με παίκτη της Premie League (pics)

Μία πρώην συνοδός πολυτελείας, η Κέιτι Μόργκαν αποκάλυψε πως πλάγιασε με παίκτη της Premier League και πως τον περασμένο Μάρτιο έφερε στον κόσμο το γιο του. Βέβαια, όπως ανέφερε στη Sun, η γυναίκα του ποδοσφαιριστή δεν γνώριζε για τις συναντήσεις του ενώ τόνισε ότι ο άσος της Premier League, αγόρασε αρκετές φορές τις υπηρεσίες της.

Η Κέιτι Μόργκαν, συνέχισε λέγοντας ότι κάνανε τουλάχιστον τρεις φορές σεξ μαζί σε ξενοδοχεία, κερδίζοντας το ποσό των 1.500 λιρών κάθε φορά που του προσέφερε τις ερωτικές υπηρεσίες της, ενώ γνωρίστηκαν, μετά από σύσταση των φίλων του.

Πλέον, η Κέιτι Μόργκαν, η οποία δεν εργάζεται ως συνοδός, έκανε τεστ DNA προκειμένου να διαπιστώσει αν το παιδί που έφερε στον κόσμο ήταν του συγκεκριμένου άνδρα.

«Σοκαρίστηκε όταν του είπα πως ήμουν έγκυος και δεν πίστευε αρχικά ότι θα έφερνα το δικό του παιδί στον κόσμο. Δεν περίμενε με τίποτα να του πω ότι θα γινόταν πατέρας. Έμοιαζε να ντρεπόταν, ξέροντας ότι κάποιοι από τους φίλους του ποδοσφαιριστές ήταν πελάτες μου. Του έδωσαν το τηλέφωνό μου και είπε πως θα περνούσε ωραία μαζί μου. Δεν είχε πρόβλημα να πληρώσει για τις υπηρεσίες μου.

Με σύστησαν σε αυτόν δύο φίλοι του που είναι αμφότεροι Άγγλοι ποδοσφαιριστές. Έχω πλαγιάσει και με άλλους παίκτες της Premier League. Μου αρέσει που είναι γυμνασμένοι. Έκανε σεξ μαζί μου σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις. Είμαι σίγουρος πως η σύλληψη του μωρού έγινε τον Ιούλιο, όταν με προσέλαβε για να του κάνω παρέα σε ένα Σαββατοκύριακο που είχε φεστιβάλ μουσικής.

Τον περασμένο Αύγουστο του είπα πως ήμουν έγκυος και πως ήμουν σίγουρη πως ήταν δικό του. Τώρα αποδείχτηκε αυτό και μέσω DNA και μου είπε ότι θα κάνει το καθήκον του. Συμφωνήσαμε να μου δίνει κάθε μήνα ένα συγκεκριμένο ποσό. Δεν είχα σκοπό να μείνω εγκυος αλλά είμαι χαρούμενη που θέλησε να αναλάβει τις ευθύνες του.

Είμαι σίγουρη πως θα είναι ένας εξαιρετικός μπαμπάς και θα έχει επαφή με το παιδί του. Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι πως θα είμαι η καλύτερη δυνατή μητέρα και θα αγαπώ με όλη μου την καρδιά το παιδί μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ