aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Συννέφιασε» στον ουρανό του «Α. Παπαδόπουλος»

«Συννέφιασε» στον ουρανό του «Α. Παπαδόπουλος»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πίκρα και απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Ανόρθωσης για την πρώτη ήττα που δέχθηκε στο πρωτάθλημα και μάλιστα εντός έδρας. Απ’ την άλλη, υπάρχει και μία γλυκόπικρη γεύση μιας και η ομάδα της Αμμοχώστου έκανε το καλύτερό της παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και γνώρισε την ήττα από την ΑΕΛ.

Μία ήττα που τη φέρνει με το καλημέρα του νέου πρωταθλήματος στο -5 από την κορυφή. Το σημαντικό για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι ότι όσες κραυγαλέες ευκαιρίες δεν έφτιαξε στις δύο πρώτες αγωνιστικές απέναντι σε Δόξα και Πάφο, τις έφτιαξε στο πρώτο 45λεπτο με την ΑΕΛ, όμως ήταν ανούσια και αναποτελεσματική απέναντι από τον Πρόσεκ. Αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τον Ρόνι Λέβι και την τεχνική ηγεσία.

Διαβάστε επίσης: Αδίκησε τον εαυτό της και η μπάλα την τιμώρησε…

Ο Ισραηλινός τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα δέχθηκε αποδοκιμασίες από μικρή μερίδα φίλων της Ανόρθωσης, ενώ κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν και έξω από τα αποδυτήρια. Η διοίκηση, όμως, δεν φαίνεται για την ώρα να θέτει θέμα τεχνικής ηγεσίας και συνεχίζει να στηρίζει τον Λέβι μιας και πιστεύει ότι γίνεται καλή δουλειά και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν. Ο Αντρέας Παντελή με τους συνεργάτες του θα έχουν συνάντηση με τον προπονητή, όπως κάνουν σχεδόν καθημερινά και θα συζητήσουν το τι έγινε κόντρα στην ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης: O Λέβι, οι φωνές και το τεράστιο πρόβλημα της Ανόρθωσης

Κάτι το οποίο θα πρέπει να δει και να λύσει ο Λέβι είναι οι λόγοι που η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να γίνει επικίνδυνη και γιατί υπάρχουν αυτά τα μεγάλα κενά στην απόδοσή της. Γιατί ήταν μία διαφορετική Ανόρθωση στο πρώτο μέρος και μία διαφορετική στο δεύτερο μέρος. Οι αλλαγές του Λέβι με την είσοδο των Κατσαράβα, Λαβόρδε και Κοφί δεν βοήθησαν σε καμία περίπτωση την ομάδα. Το στοίχημα απ’ εδώ και πέρα είναι να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει να παρουσιάζει βελτίωση, αλλά συνάμα να αρχίσει να κερδίζει.

Η αναμέτρηση με την Αλκή είναι σημαντική ενόψει της συνέχειας μιας και αν δεν έρθει η νίκη θα προκαλέσει πολλούς τριγμούς στο οικοδόμημα της «Κυρίας». Η νίκη λοιπόν την ερχόμενη Κυριακή είναι μονόδρομος για να επιστρέψει η ηρεμία και να αρχίσει να ρολάρει ακόμη καλύτερα το σύνολο του Ρόνι Λέβι. Εκεί που πρέπει να δουλέψει περισσότερο είναι στο τελείωμα των φάσεων, κάτι που αναμένεται να κάνει ο κόουτς μέσα από τις επόμενες προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ