aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ έξω από το γήπεδο! (pics & vid)

Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ έξω από το γήπεδο! (pics & vid)

Ώρες αγωνίας έξω από το «King Power Stadium»!  Σύμφωνα με τον Τύπο της Αγγλίας, το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βικάι Σβιβαναναπράμπα, συνετρίβη εκτός γηπέδου και συγκεκριμένα στον χώρο του πάρκινγκ, λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας μόλις είχε επιβιβαστεί, από το κέντρο του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, αλλά ακόμη ούτε η αστυνομία, ούτε και η πυροσβεστική δεν έχουν γνωστοποιήσει για το αν υπάρχουν επιζώντες ή νεκροί.

Όμως το σίγουρο είναι ότι μέσα βρισκόταν ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης της Λέστερ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο συνήθιζε να μετακινείται και να παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Το έκτακτο δελτίο του SKY NEWS με το φλεγόμενο ελικόπτερο

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και αιτίες λίγο μετά την απογείωση του, ενώ τυλίχθηκε άμεσα στις φλόγες σε περιοχή κοντά στο πάρκινγκ του γηπέδου. Η περιοχή εκκενώθηκε άμεσα, ενώ αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον τερματοφύλακα της Λέστερ, Κάσπερ Σμάιχελ να παρακολουθεί την επιχείρηση των σωστικών δυνάμεων με δάκρυα στα μάτια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ