aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυνελήφθη ο Βάις γιατί αρνήθηκε το αλκοτέστ

Συνελήφθη ο Βάις γιατί αρνήθηκε το αλκοτέστ

Μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος τέθηκε εκτός εθνικής Σλοβακίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 λόγω… αλκοτέστ.

O Βλάντιμιρ Βάις αποκλείστηκε από την αποστολή της εθνικής Σλοβακίας για τα παιχνίδια με Σκοτία και Λιθουανία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, διότι συνελήφθη από την αστυνομία της Μπρατισλάβα για αντίσταση κατά της αρχής.

Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού αρνήθηκε να περάσει από αλκοτέστ και τεστ αίματος, όταν τον σταμάτησαν αστυνομικοί της τροχαίας σε δρόμο της σλοβακικής πρωτεύουσας, με συνέπεια να συλληφθεί.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της χώρας, Γιαν Κόζακ, επιβεβαίωσε ότι έθεσε εκτός πλάνων τον ποδοσφαιριστή της Αλ Γκαράφα του Κατάρ: Σχετικά με τον Βλάντιμιρ Βάις, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον παίκτη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήρθαμε σε επαφή με τον δικηγόρο του και μας είπε ότι ο παίκτης θα είναι μαζί μας σε σύντομο χρονικό διάστημα“.

Θα του μιλήσω. Ανεξαρτήτως εάν είναι ένοχος ή αθώος, αποφάσισα ότι δεν θα αγωνιστεί στα επόμενα δύο παιχνίδια, επειδή πρέπει να εργαστούμε με ηρεμία. Θα δούμε τι θα γίνει με τις έρευνες και τότε θα βγάλουμε συμπεράσματα. Είναι πολύτιμος ποδοσφαιριστής για εμάς, ένας παίκτης κλειδί, αλλά η Σλοβακία έχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες και πρέπει να δοθούν κι άλλου ευκαιρίες“.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ