aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Συνεχόμενα ματς, κούραση και ΑΠΟΕΛ; Καμία δικαιολογία…»

«Συνεχόμενα ματς, κούραση και ΑΠΟΕΛ; Καμία δικαιολογία…»

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο την Δόξα στο Μακάρειο στάδιο (Τρίτη 24/10, 18:00) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής η οποία είναι εμβόλιμη, και ο προπονητής των κιτρινοπράσινων Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και ο αμυντικός Mάριος Αντωνιάδης, προέβησαν σε δηλώσεις για το εν λόγω παιχνίδι.

«Συγκεντρωνόμαστε στον αυριανό αγώνα και μόνο σε αυτό. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη βδομάδα, γιατί δεν είχαμε αρκετό χρόνο να ξεκουραστούμε μετά τον τελευταίο μας αγώνα, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Ξέρουμε ότι ο στόχος μας είναι να πάμε εκεί και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο θα είναι, η Δόξα κάνει πολύ καλή σεζόν, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλό ρόστερ, προέρχεται από πολύ καλά αποτελέσματα και ξέρουμε και το γήπεδο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Η ομάδα μας είναι έτοιμη, συγκεντρωμένη στον στόχο, θέλουμε να διατηρήσουμε τα καλά συναισθήματα και να πάμε εκεί να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που είναι πολύ σημαντικοί για μας».

idiakez

Ακολούθως, ο Βάσκος τεχνικός προέβη στην συνηθισμένη δήλωση για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε για τον κόσμο για την υποστήριξη στο ντέρμπι. Ήταν εκπληκτικό για μας και πολύ σημαντικό για να πάρουμε την νίκη. Για αύριο ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, είναι μέσα της βδομάδας και μερικοί θα εργάζονται, αλλά θα μας ευχαριστούσε όσο το δυνατόν περισσότεροι να ακολουθήσουν την ομάδα στην Λευκωσία και να υποστηρίξουν τους ποδοσφαιριστές. Τους χρειαζόμαστε, ειδικά σε τέτοιου είδους δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και σε ένα τέτοιο γήπεδο που δεν έχει πολύ κόσμο είναι σημαντικό να νιώθεις την υποστήριξη του κόσμου. Θα είμαστε χαρούμενοι εάν έχουμε την υποστήριξη τους αύριο και θα προσπαθήσουμε να τους αφιερώσουμε και αυτή την νίκη».

Με τη σειρά του, ο Μάριος Αντωνιάδης είπε: «Είναι ένας επικίνδυνος αγώνας. Η Δόξα προέρχεται από την νίκη εναντίον της Αλκής με 5-0. Προερχόμαστε και εμείς από την νίκη στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Είμαστε συγκεντρωμένοι για τον αγώνα τον αυριανό στο Μακάρειο και ευελπιστώ ότι θα πάρουμε το ζητούμενο, που είναι οι τρεις βαθμοί. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την βοήθεια και την δύναμη που μας έδωσαν το Σάββατο και να τους καλέσω να είναι αύριο δίπλα μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε το τρίποντο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ