aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυνεχίζουν στην Ανόρθωση Παπατρύφωνος, Βορκάς και τα αδέρφια Αργυρού

Συνεχίζουν στην Ανόρθωση Παπατρύφωνος, Βορκάς και τα αδέρφια Αργυρού

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τέσσερις χειροσφαιριστές της-στυλοβάτες της διακοπείσας σεζόν, ανακοίνωσε το τμήμα χάντμπολ της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας -ανανέωση- με τον Κύπριο περιφερειακό Χαράλαμπο Παπατρύφωνος! Ο Χαράλαμπος από την αγωνιστική περίοδο 2018-19 αγωνίζεται στην ομάδα μας τιμώντας με την παρουσία του το χρώματα και το έμβλημα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Πάμε μαζί για νέες τεράστιες επιτυχίες».

«Η Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας -ανανέωση- με τον Κύπριο πίβοτ Κυριάκο Βορκά! Ο Κυριάκος από την αγωνιστική περίοδο 2018-19 αγωνίζεται στην ομάδα μας τιμώντας με την παρουσία του το χρώματα και το έμβλημα της Ανόρθωση Αμμοχώστου».

«Η Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας -ανανέωση- με τον Κύπριο διεθνή Τζούλιο Αργυρού! Ο Τζούλιο από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 αγωνίζεται στην ομάδα μας τιμώντας με την παρουσία του το χρώματα και το έμβλημα της Ανόρθωση Αμμοχώστου. Ο καλύτερος Κύπριος χειροσφαιριστης στην θέση που αγωνίζεται playmaker/περιφερειακός και απο τους στυλοβάτες της περσινής σεζόν θα συνεχίζει να συναρπάζει φίλους και αντιπάλους! Μαζί #ΜόνοΚορυφή σε όλα!».

«Η Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας -ανανέωση- με τον Κύπριο διεθνή Χρίστο Αργυρού! Ο Χρίστος από την αγωνιστική περίοδο 2018-19 αγωνίζεται στην ομάδα μας τιμώντας με την παρουσία του το χρώματα και το έμβλημα της Ανόρθωση Αμμοχώστου. Ο καλύτερος, ίσως, Κύπριος χειροσφαιριστης στην θέση που αγωνίζεται, αριστερός εξτρέμ, και απο τους στυλοβάτες της περσινής σεζόν θα συνεχίζει να μας συναρπάζει Μαζί #ΜόνοΚορυφή σε όλα!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ