aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου, αλλάζει η βαθμολογία στις αίθουσες»

«Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου, αλλάζει η βαθμολογία στις αίθουσες»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ στην οποία αναφέρονται στην υπόθεση Ουζόχο, κάνουν λόγο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και τοποθετούνται γι’ άλλη μία φορά στο πολύκροτο θέμα της κάρτας φιλάθλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα το θέατρο του παραλόγου με τις ενστάσεις και βλέπουμε τη βαθμολογία να αλλάζει στις κλειστές αίθουσες και με την επιρροή πολιτικών προσώπων σε ένα υποτίθεται αθλητικό περιβάλλον.

Ανεξάρτητα, από την τελική έκβαση του θέματος, είδαμε για ακόμα μια φορά ξεκάθαρη παραβίαση προσωπικών δεδομένων από τον ΚΟΑ, όπως συνέβηκε και με τα δελτία πολλών αθλητών πέρσι που «ξεχάστηκαν» στο χώρο στάθμευσης του οργανισμού. Και μετά προσπαθείτε ρε ….. να πείσετε τον κόσμο ότι τα προσωπικά του στοιχεία από την κάρτα φιλάθλου φυλάγονται με ασφάλεια στον ΚΟΑ και κανένας επιτήδειος δεν έχει πρόσβαση σε αυτά.

Η επίτροπος προστασίας προσωπικών δεδομένων τι έχει να πει και για αυτή τη διαρροή; Υπάρχει ή την έχουν εξαφανίσει μια και καλή μετά τα στραβά μάτια που έκανε πέρσι το καλοκαίρι ώστε άρον άρον να εκδοθεί η κάρτα οπαδού;

Μιας και αναφερθήκαμε ξανά στο θέμα της κάρτας, περιμένουμε πότε επιτέλους θα γίνει η συνάντηση που εδώ και ένα μήνα ζήτησαν οι οργανωμένοι οπαδοί με τον ΚΟΑ, παρουσίας και τον εκπροσώπων σωματείων. Η αδυναμία να ασχοληθούν με περισσότερα από ένα σοβαρά ζητήματα ταυτόχρονα, αποδεικνύει δυστυχώς για ακόμα μια φορά την ανεπάρκεια των αρμοδίων.

Μέσα σε όλα αυτά η ομάδα μας καλείται να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της και να εκπληρώσει καθαρά και σταράτα τους στόχους της. Η νίκη απέναντι στο …….. είναι μονόδρομος. Τελειώστε τους μια και καλή!

ΥΓ. Περιμένουμε από την ΚΟΠ να ανακοινώσει τη διάθεση των εισιτηρίων για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος 2018-2019 και να κάνει συγκρίσεις με προηγούμενες χρονιές όπως γίνεται κάθε χρόνο. Επίσης, ακόμα περιμένουμε να ανακοινώσουν τη διάθεση των εισιτηρίων του Α γύρου που έπρεπε να είχε ανακοινωθεί από το Δεκέμβρη.

ΥΓ2. Ευχόμαστε η μέχρι στιγμής καλή δουλειά που γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα να συνεχιστεί. Ο κόσμος της ΑΕΛ δεν είναι παράλογος, ζητά απλά τα αυτονόητα για ένα τεράστιο σύλλογο. Πλάνο, όραμα, σεβασμό στις αξίες και στον κόσμο της ομάδας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ