aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυνεχίζει την ανοδική της πορεία η Λιλ

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Λιλ

Την τρίτη σερί νίκη πήρε η Λιλ, η οποία νίκησε την κατώτερη Μπρεστ με 1-0, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γαλλίας.

Να θυμίσουμε ότι στο προηγούμενο παιχνίδι επικράτησε με το ίδιο σκορ κόντρα στην Λυών, κάτι που της έδωσε ώθηση και ψυχολογία!

Η βαθμολογική διαφορά των δυο ομάδων φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο, όπου η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ έδειξε σαφώς ένα ανώτερο πρόσωπο και πανηγυρίσε ακόμη ένα τρίποντο.

Μόλις στο 16ο λεπτό ο Οσιμέν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι διατήρησαν το προβάδισμά τους μέχρι το ημίχρονο με την Μπρεστ να είναι ακίνδυνη επιθετικά.

Το υπόλοιπο του αγώνα κύλησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν την ομάδα του Ντ’αλόλιο, η οποία στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να πιέσει, αλλά χωρίς να κινδυνέψει η εστία της Λιλ.

Στις καθυστερήσεις δόθηκε πέναλτι στην Λιλ, αλλά ο Μπαμπά αστόχησε. Ωστόσο, αυτό δεν στοίχισε στην ομάδα του που επικράτησε τελικά με 1-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ