aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυνεχίζει στην Ελλάδα ο πρώην ΑΕΛίστας Βουό

Συνεχίζει στην Ελλάδα ο πρώην ΑΕΛίστας Βουό

Στα 33 του χρόνια και μετά από οκτώ μήνες χωρίς ομάδας, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Τζίλι Βουό, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το athleticradio.gr υπέγραψε στον ΟΦΙ Ιεράπετρας, ομάδα που αγωνίζεται στην Σούπερλιγκ 2 και βρίσκεται στην προτελευταία θέση.

Ο Ιβοριανός επιθετικός μετά το εξαιρετικό πέρασμα του από την χώρα μας (23 γκολ σε 59 συμμετοχές), αγωνίστηκε σε τρεις ακόμα ελληνικές ομάδες (ΟΦΗ, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης).

Το δημοσίευμα:

Δύο χρόνια μετά την αποχώρηση του από το αγαπημένο του νησί και τον ΟΦΗ, ο Ιβοριανός επιθετικός επιστρέφει στην Κρήτη αλλά αυτήν την φορά για λογαριασμό του ΟΦ Ιεράπετρας φορώντας ξανά τα αγαπημένα του “ασπρόμαυρα”.

Οι πληροφορίες του athleticradio.gr αναφέρουν πως ο Τζίλι Βουό υπέγραψε το πρωί του Σαββάτου στον ΟΦ Ιεράπετρας και αναμένεται να τεθεί άμεσα στην διάθεση του Τίμου Καβακά για την συνέχεια του πρωταθλήματος ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την επίθεση της ομάδας στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην Superleague 2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ