aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυνεχίζει στη Ρεάλ ο Ζιντάν

Συνεχίζει στη Ρεάλ ο Ζιντάν

Με Ζιντάν και τη νέα σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης. Στην τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας» παραμένει ο Γάλλος, όπως έγινε ξεκάθαρο μετά το ραντεβού που είχε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και αναφέρει σε σχετικό της ρεπορτάζ η «Marca».

Το συμβόλαιο του 48χρονου προπονητή, που οδήγησε φέτος τους μερέγχες» στην κατάκτηση του 34ου πρωταθλήματός τους και στην κορυφή του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2016-17, λήγει το 2022. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν διάφορα σενάρια για το μέλλον του και η φήμη ότι μπορεί να αναλάβει την επίσης πρώην ομάδα του, Γιουβέντους ή την εθνική Γαλλίας.

Πάντως, τα όποια «σύννεφα» είχαν δημιουργηθεί πάνω από τον «Ζιζού» από πλευράς συλλόγου, εξαφανίστηκαν μετά την κατάκτηση της La Liga. Έγιναν, άλλωστε σαφείς και η προθέσεις του προέδρου της Ρεάλ, που ανέφερε ότι: «Ο Ζιντάν είναι ευλογία για τη Ρεάλ».

Ο παλαίμαχος άσος έχει κατακτήσει τρία Champions League, δύο πρωταθλήματα , ισάριθμα Σούπερ Καπ Ισπανίας, αλλά και ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και άλλα τόσα Κύπελλα Συλλόγων με τη Ρεάλ ως προπονητής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ