aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυνεχίζει να… πετάει ψηλά η Φράιμπουργκ

Συνεχίζει να… πετάει ψηλά η Φράιμπουργκ

Στην δεύτερη θέση του πίνακα, ισόβαθμη με Λειψία, Σάλκε, Γκλάντμπαχ, Λεβερκούζεν και με έναν βαθμό λιγότερο από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, αναρριχήθηκε η Φράιμπουργκ!

Μετά από ένα μέτριο ματς χωρίς πολλές φάσεις (ειδικά στο πρώτο μέρος) στο Ντίσελντορφ, επικράτησε 2-1 της τοπικής Φορτούνα, παίρνοντας την τρίτη σερί νίκη της μακριά από το «σπίτι» της και δείχνοντας ότι τα πάει πολύ καλύτερα από ότι στην έδρα της, όπου έχει μία νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 42’ με τον Χένινγκς, όμως στα ελάχιστα λεπτά που απέμεναν μέχρι την ανάπαυλα δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους, καθώς στο 45’ ο Σμιντ έφερε το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο… ζωηρό, παρά το γεγονός ότι το γκολ δεν ερχόταν για καμία ομάδα, με τους παίκτες να χάνουν τεράστια ευκαιρία στο 62’ να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ, αστοχώντας από το σημείο του πέναλτι.

Τελικά, το δυνατό σουτ του Βάλντσμιντ στο 81’ να δώσει τους τρεις βαθμούς στους φιλοξενούμενους με το τελικό 1-2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ