aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυνεχίζει απρόσκοπτα ο Κετσπάγια, αν και «πάγωσαν» οι εξελίξεις

Συνεχίζει απρόσκοπτα ο Κετσπάγια, αν και «πάγωσαν» οι εξελίξεις

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες στα διοικητικά της Ανόρθωσης. Την Μεγάλη Τρίτη θα γίνει η συνάντηση ανάμεσα στην πλευρά του Χρήστου Πουλλαΐδη και την τριμελούς επιτροπή που συστάθηκε μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου.

Στη συνάντηση θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό σε ότι αφορά τις προθέσεις του μεγαλομετόχου της εταιρείας. Της Γενικής Συνέλευσης ακολούθησαν ανακοινώσεις ένθεν και ένθεν, παραίτηση του πρόεδρου του σωματείου Λοΐζου Λοΐζου και άλλων μελών του διοικητικού συμβουλίου. Ο κ. Λοΐζου ξεκαθάρισε πως η παραίτησή του πάρθηκε λόγω επιθυμίας του Χρήστου Πουλλαΐδη, ο οποίος στην επιστολή που έστειλε προ ημερών στα ΜΜΕ αναφέρει ότι θα παραμείνει κοντά στην Ανόρθωση χωρίς να διευκρινίζει κατά πόσο συνεχίζει να ενδιαφέρεται για επιστροφή στην ηγεσία της εταιρείας ή όχι.

Διαβάστε επίσης: Aνόρθωση: Τσουνάμι παραιτήσεων για να… επιστρέψει ο Πουλλαΐδης!

Τα πάντα είναι ρευστά και πλέον οι εξελίξεις καθορίζονται από τον Χρήστο Πουλλαΐδη. Συμφωνεί με την επιτροπή στη συνάντηση της Μεγάλης Τρίτης ή τουλάχιστον δείχνει διάθεση για συμφωνία ή κλείνει οριστικά την πόρτα της επιστροφής με ό,τι και αν αυτό σημαίνει;

Πάντως, ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου για τα επόμενα δύο χρόνια και προχώρησε τις διεργασίες για ενίσχυση της ομάδας. Ο Γεωργιανός συνεχίζει να δουλεύει για ενίσχυση της Ανόρθωσης αν και οι διαδικασίες με τις υπογραφές σε συμβόλαια παικτών ή ανανεώσεων «πάγωσαν» έως ότου προκύψουν οριστικές εξελίξεις στα διοικητικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ