aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυνεχίζει ακάθεκτη η Μονακό χάρη στο «άστρο» του Γκολόβιν!

Συνεχίζει ακάθεκτη η Μονακό χάρη στο «άστρο» του Γκολόβιν!

Με τη γνωστή «συνταγή», επίθεση και μόνο επίθεση, η Μονακό πέρασε από την έδρα της ουραγού Νιμ 4-3 και μείωσε στους τέσσερις τη διαφορά από την κορυφή της Ligue 1.

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, παίρνοντας «αέρα» δύο τερμάτων χάρη στα τέρματα του Γκολόβιν μέσα σε ένα δεκάλεπτο (4′, 12′). Η απάντηση της Νιμ ήρθε άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 2-2 και μάλιστα, πριν βγει το ημίχρονο!

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Γκολόβιν, με το τρίτο του τέρμα στο ματς έδωσε εκ’ νεου το προβάδισμα στο 62′, με τον Βόλαντ στο 77′ να «κλειδώνει» τη νίκη των Μονεγάσκων (2-4). Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-4 με τον Ελίασον.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πανηγύρισε η Σεντ Ετιέν, επί της φορμαρισμένης Μετς στο «Ζοφρουά Γκισάρντ». Ο Πάπε Αμπού Σισέ αγωνίστηκε και σε αυτό το παιχνίδι βασικός, βγάζοντας μάλιστα όλο το 90λεπτο Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 14′ με αυτογκόλ του Μπογιέ.

Μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Νις στη μάχη που κάνει να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς επικράτησε εύκολα 3-0 της Ντιζόν στο «Alianz Riviera». Με δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο «καθάρισε» ουσιαστικά από νωρίς την υπόθεση νίκης η ομάδα του Αντριάν Ουρσέα, με το τελικό σκορ να διαμορφώνει ο Γκουιρί στο 83′.

Στις νίκες επέστρεψε και η Μονπελιέ και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, επικρατώντας 4-2 της Ντιζόν. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ντερ Ζακαριάν ήταν ο Λαπόρντ που πέτυχε δύο γκολ (48′, 56′), με τον τον Σαβανιέ να κάνει το 3-1 στο 61′ και τον Σκούλετιτς να προσθέτει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στις καθυστερήσεις του ματς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 5′ με τον Κουλιμπαλί, ενώ είχαν μειώσει προσωρινά σε 3-2 στο 88′ με πέναλτι του Κονατέ.

Η 24η αγωνιστική
Σάββατο 06/02

Λοριάν-Ρεμς 0-1
( 53′ Αμπερζέλ)

Λιόν-Στρασβούργο 3-0
(20’, 68’ Ντεπάι, 30’ Τοκό Εκαμπί)

Λανς-Ρεν 0-0

Κυριακή 07/02
Μπρεστ-Μπορντό 2-1
(79’ Μουνιέ, 84’ Φεβρ-55’ Χουάνγκ)

Μονπελιέ-Ντιζόν (16:00)
Νις-Ανζέ (16:00)
Νιμ-Μονακό (16:00)
Σεντ Ετιέν-Μετς (16:00)
Ναντ-Λιλ (18:00)
Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ