aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυνέχεια με πρωινή προπόνηση (pic)

Συνέχεια με πρωινή προπόνηση (pic)

Με πρωινή προπόνηση στο Αρένα συνεχίστηκε σήμερα (15/12) η προετοιμασία της ΑΕΚ. Το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια ποδοτένις. Η προετοιμασία για τον αγώνα τμε τον Eρμή ολοκληρώνεται αύριο (16/12) με πρωινή προπόνηση. Αργότερα θα ακολουθήσουν δηλώσεις για το παιχνίδι από τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και τον Oνησίφορο Ρουσιά.

Από εκεί και πέρα, Η ΑΕΚ ενημερώνει για το καθιερωμένο Παιδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτυ που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (15/12) από τις 17:30-19:30 στο ισόγειο του Σωματείου. Στο πάρτυ θα παρευρεθούν οι ποδοσφαιριστές για να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τα παιδιά.

Θα βρίσκονται μαζί μας τα Ξωτικά των Χριστουγέννων, με face-painting, παιχνίδια και μπαλόνια, αλλά και Dj για να ψυχαγωγεί τον κόσμο με μουσική. Στους μικρούς μας φίλους θα δοθούν δωράκια από τον Άγιο Βασίλη. Παράλληλα θα προσφέρονται εκπτώσεις σε επιλεγμένα είδη της μπουτίκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ