aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Συνδετικός κρίκος η Ανόρθωση, συναπάντημα στο “Α. Παπαδόπουλος”»

«Συνδετικός κρίκος η Ανόρθωση, συναπάντημα στο “Α. Παπαδόπουλος”»

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ανόρθωσης Κυριακός Γιάγκου, μίλησε στον «Active» και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για τα 107 χρόνια ζωής του σωματείου και την προσφορά του στον αθλητισμό και στον πολιτισμο.

Αρχικά ανέφερε: «Συνήθως έχουμε την τάση να στεκόμαστε στις αγωνιστικές επιτυχίες μίας ομάδας, όμως η Ανόρθωση είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Έχει δώσει το στίγμα της σε εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες και στον πολιτισμό αυτού του τόπου».

Για τις δηλώσεις του Μιχάλη Στεργίδη είπε: «Καταλαβαίνεις από αυτά τα λόγια γιατί αυτό το σωματείο δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που σε κάθε εποχή καταθέτουν την ψυχή τους για το σπίτι τους».

Για το τι δένει τους Ανορθωσιάτες σχολίασε: «Η προσφυγιά, που έχει διασπείρει τους Αμμοχωστιανούς σε κάθε σημείο της Κύπρου, έχει επιδράσει αντίστροφα στην αγάπη του κόσμου προς το σωματείο. Η Ανόρθωση είναι ο συνδετικός κρίκος πολλών ανθρώπων, και το “Αντώνης Παπαδόπουλος” είναι το σημείο συναπαντήματος χιλιάδων Αμμοχωστιανών».

Για το τι μπορεί να υποσχεθεί στον κόσμο της ομάδας είπε: «Δεν μπορώ να προεξοφλήσω την επιτυχία, αλλά μπορώ να υποσχεθώ στοχοπροσήλωση, όραμα, δουλειά, ειλικρινή προσπάθεια και να δώσουμε κάθε ικμάδα των δυνάμεων μας για το μεγαλείο αυτού του σωματείου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ