aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυνάντηση Νίκου Κίρζη με Γιώργο Κούμα

Συνάντηση Νίκου Κίρζη με Γιώργο Κούμα

Συνεχίζονται οι διεργασίες από την διοίκηση του Απόλλωνα σχετικά με την προσπάθεια των κυανόλευκων για κάθοδο ξένων διαιτητών στα ντέρμπι. Το Δ.Σ. των Λεμεσιανών έχει σφοδρά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ καθώς υποστηρίζει πως έγιναν σοβαρά λάθη εις βάρους του Απόλλωνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν, ο πρόεδρος των κυανόλευκων, Νίκος Κίρζης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΟΠ πριν από μερικά 24ωρα, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό αν ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση μεταξύ των δύο. Ο διοικητικός ηγέτης του Απόλλωνα εξέφρασε τους προβληματισμούς και τα παράπονα του προς τον Γιώργο Κούμα σχετικά με τα λάθη που γίνονται με τους διαιτητές και εξέφρασε την επιθυμία του για κάθοδο ξένων διαιτητών. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές σχετικά με το τι ακριβώς λέχθηκε.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως ο Κίρζης άρχισε ήδη να ψάχνει «συμμάχους» που θα στηρίξουν το αίτημα του Απόλλωνα, ενώ οι πρώτες απαντήσεις από άλλες ομάδες που επικοινώνησε, είναι θετικές, όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων σε χθεσινές του δηλώσεις (12/11).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ