aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Συνάντηση με παίκτες που υπέπεσαν σε απειθαρχίες»

«Συνάντηση με παίκτες που υπέπεσαν σε απειθαρχίες»

Ηχογραφημένες δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, «έπαιξαν» στον Active (107.4 & 102.5). Ο Λάζος αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης», καθώς και στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα των γαλάζιων στο Facebook και αποσύρθηκε μεν, αλλά προκάλεσε πικρία και λύπη στους ερυθρόλευκους.

«Δεν υπάρχουν εύκολα ματς στο φετινό πρωτάθλημα για κανέναν και το είπαμε σε όλες τις αγωνιστικές. Μεγάλες ομάδες χάνουν βαθμούς από μικρομεσαίες. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ματς, αλλά δεν έχουμε στο νου μας άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Μας προβληματίζει η μέχρι στιγμή συγκομιδή μας και οι εμφανίσεις. Πέραν από κάποια καλά διαστήματα δεν επιδείξαμε κάτι αξιόλογο. Γι’ αυτό και το Δ.Σ. προχώρησε στην αλλαγή προπονητή. Γυρίσαμε σελίδα και ευελπιστούμε πως θα αλλάξει η ψυχολογία των παικτών και να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς. Έχουμε καλούς παίκτες και πιστεύω ότι σιγά-σιγά η ομάδα θα ανακάμψει», είπε αρχικά.

«Ο κόσμος είναι προβληματισμένος φυσιολογικά, όπως είμαστε κι εμείς. Παρά αυτό όμως, στην 7η αγωνιστική με την Άχνα, ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών που εγώ δεν περίμενα. Η Σαλαμίνα έχει πάρα πολύ κόσμο σε όλη την Κύπρο και θέλουμε να σταθεί μπροστάρης στην προσπάθεια. Αγαπά το σωματείο, είναι και η προσφυγιά στη μέση και ευελπιστούμε η ομάδα να ανακάμψει σύντομα για να τον κρατήσουμε κοντά μας», συμπλήρωσε.

Και πρόσθεσε όσον αφορά στο θέμα με τον Γκαστόν Σανγκόι και στην απειθαρχία από κάποιους παίκτες: «Σήμερα θα υπάρξει συνάντηση με παίκτες που υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα. Χειρίζεται το θέμα ο πρόεδρος και για το αποτέλεσμα των συναντήσεων θα ενημερώσουμε τον κόσμο με ανακοίνωσή μας».

Για το βίντεο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Πάφος FC και ενόχλησε τους Σαλαμιναίους, κατέληξε: «Είναι κάτι που μας λυπεί και έγινε σε περιόδους με δυσκολίες για το σωματείο μας. Δεν παίζεις με τέτοια πράγματα. Αυτή τη φλόγα κρατήσαμε αναμμένη και μετά την προσφυγιά και όσο παραμένει αναμμένη, δεν σβήνει ο πόθος μας για επιστροφή στην Αμμόχωστο. Είδαμε παιδιά νεαρό στο βίντεο με εξαιρετική σωματική δομή για την ηλικία τους και από την άλλη ένα παιδί με αντίθετα σωματικά προσόντα ντυμένο στα ερυθρόλευκα να το παρουσιάζουν σαν Σαλαμιναίο. Αυτό έπληξε την εικόνα του σωματείου μας. Είναι λυπηρό. Έγινε στοχοπροσηλωμένα, αφού χρησιμοποιήθηκε η δάδα που ήταν το πρώτο σύμβολο που τοποθετήθηκε το έμβλημα της Νέας Σαλαμίνας. Σεβόμαστε όλα τα σωματεία. Βγάλαμε ανακοίνωση και ζητήσαμε απόσυρση.

Σ.σ.: Οι δηλώσεις έγιναν πριν από την επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Σαλαμίνας και πριν από την ανακοίνωση-απολογία της Πάφου και την απόσυρση του βίντεο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ