aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Συναγερμός» στην Σίτι με Αγκουέρο

«Συναγερμός» στην Σίτι με Αγκουέρο

Απέναντι στην Φούλαμ ο Σέρχιο Αγκουέρο έκανε τη δουλειά του, όμως κατάφερε να προκαλέσει και ερωτηματικά. Ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε στο Λονδίνο, όμως το κοινό των «Πολιτών» τον είδε να αποχωρεί τραυματίας στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της αντικατάστασης, όμως οι παρακάτω δηλώσεις του προπονητή του σκορπούν ανησυχία.

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε χωρίς δυσκολία από την έδρα της Φούλαμ. Με σκορ 2-0 συνέχισε νικηφόρα την κούρσα της στο πρωτάθλημα μένοντας μόνο πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Μπερνάρντο Σίλβα και Αγκουέρο «καθάρισαν» για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, με τους «Πολίτες» να αισιοδοξούν για ακόμη έναν τίτλο.
«Ας ελπίσουμε πως ο Αγκουέρο δεν έχει πάθει σοβαρή ζημιά, αισθάνθηκε ενοχλήσεις»
Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο έμπειρος επιθετικός αισθάνθηκε έναν πόνο στο αριστερό του πόδι. Άμεσα ζήτησε από το τεχνικό επιτελείο την αντικατάσταση του με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς να περνά στην θέση του. Στην συνέντευξη τύπου ο Πεπ Γκουαρντιόλα προσπάθησε να ρίξει τους τόνους αναμένοντας επίσημη γνωμάτευση της κατάστασης.

«Μας είπε πως αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Ας ελπίσουμε πως δεν έχει υποστεί σοβαρή ζημιά. Θα το μάθουμε αύριο, ίσως και μεθαύριο» τόνισε ο Καταλανός όντας σε αναμμένα κάρβουνα. Ενδεχόμενη απουσία του Αργεντινού στο κρισιμότερο χρονικό σημείο της σεζόν θα ήταν μεγάλο πλήγμα για την Σίτι. Οι «Πολίτες» βρίσκονται εντός όλων των στόχων τους, με τον Αγκουέρο να διάγει εξαιρετικά παραγωγική σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ