aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Συναγερμός» με Νόϊερ στη Μπαγερν

«Συναγερμός» με Νόϊερ στη Μπαγερν

Σε κατάσταση «συναγερμού» βρίσκονται οι ιθύνοντες της Μπάγερν. Αφορμή στάθηκε, ένας τραυματισμός του Μάνουελ Νόιερ στο αριστερό πόδι κατά τη διάρκεια της προπόνησης, που οδήγησε στο αποκλεισμό του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γερμανίας.

Όπως ανακοίνωσε ο Βαυαρικός σύλλογος: «Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Εμμάνουελ Νόιερ υπεβλήθη σε μικροεπέμβαση λόγω ενός τραυματισμού στο αριστερό πόδι. Ο 31χρονος γκολκίπερ πρόκειται να απουσιάσει από τις αναμετρήσεις του γερμανικού πρωταθλήματος απέναντι στις Άουγκσμπουργκ και Χόφενχαιμ».

Με 12 ημέρες να απομένουν μέχρι τον πρώτο αγώνα της Μπάγερν κόντρα στη Ρεάλ για τους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής των Βαυαρών, Κάρλο Αντσελότι εύχεται ο Νόιερ να μην έχει κάτι σοβαρό και να είναι σε διάθεση να αγωνιστεί κανονικά. Εκτός του διεθνή Γερμανού, αμφίβολος για το παιχνίδι κόντρα στη «βασίλισσα» είναι και ο Ντάγκλας Κόστα, λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ