aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυμβόλαιο ζωής σε Καβάνι η Παρί

Συμβόλαιο ζωής σε Καβάνι η Παρί

Ο Έντισον Καβάνι τη φετινή χρονιά έχει βάλει 42 γκολ σε 41 εμφανίσεις με την Παρί, έχοντας εξελιχθεί σε πρώτο βιολί αφότου έφυγε ο Ιμπραϊμοβιτς. Ο Ουρουγουανός στράικερ έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας μέχρι το καλοκαίρι του 2019, όμως είναι δεδομένο πως ένας τέτοιος επιθετικός είναι «παίζει» πάντα δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι.

Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον 30χρονο επιθετικό, προκειμένου να συμφωνήσουν τους όρους του νέου συμβολαίου του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα προστεθεί ένας ακόμα χρόνος στη συμφωνία -έως το 2020- με τον παίκτη να ζητάει την αποπληρωμή των φόρων που καλείται να πληρώσει στο Γαλλικό κράτος.

Ακόμη θα αλλάξουν ορισμένοι όροι για τη διαχείριση της δημόσιας εικόνας του παίκτη, καθώς επίσης και για την τιμωρία που έχει λόγω της καθυστερημένης επιστροφής του από τις καλοκαιρινές διακοπές. Σε γενικές γραμμές πάει για μόνιμος κάτοικος Παρισιού ο Καβάνι, που βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα από το 2013 και -πιθανότατα- θα παραμείνει μέχρι και το τέλος της καριέρας του.

Οποιαδήποτε προσθήκη λοιπόν γίνει στην επιθετική γραμμή των Παριζιάνων, θα έχει σκοπό τη βοήθεια στον Ουρουγουανό και όχι την αντικατάστασή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ