aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυμμετοχή και φέτος στο «Football People» Action Weeks

Συμμετοχή και φέτος στο «Football People» Action Weeks

Στην μεγαλύτερη κοινωνική δράση του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, το «Football People» Action Weeks συμμετέχει για τρίτη στην σειρά χρονιά η ΑΕΚ.

Η κοινωνική δράση διεξάγεται από τις 10-25 Οκτωβρίου με περισσότερες από 1500 δραστηριότητες σε 60 διαφορετικές χώρες, σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Αφρική και Ασία και έχει σαν στόχο να ευαισθητοποιήσει όλο τον κόσμο για την καταπολέμηση των διακρίσεων και την ισότητα.

Το «Football People» Action Weeks διοργανώνεται κάθε χρόνο με αφετηρία το 2001 από την FARE και υποστηρίζεται από την UEFA.

Οι εβδομαδιαίες δράσεις έχουν ως στόχο την εξάλειψη των διακρίσεων στο ποδόσφαιρο και την προώθηση της ένταξης του κοινού σε αυτόν τον σκοπό. Η ΑΕΚ όπως κάθε χρόνο θέλει να συμβάλλει στη διάδοση αυτού του τόσο σημαντικού μηνύματος. Διότι, το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει κι όχι να χωρίζει τους λαούς.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://farenet.org/

Δείτε το βίντεο με τα μηνύματα των ποδοσφαριστών Facundo Garcia, Sim Thandi, Matija Spoljaric, Acoran Reyes, Florian Taulemesse, Daniel Mojsov.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ