aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Συμφωνούμε, άλλοι φταίνε που άδειασαν τα γήπεδα, αλλά…» (vid)

«Συμφωνούμε, άλλοι φταίνε που άδειασαν τα γήπεδα, αλλά…» (vid)

Ανακοίνωση ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσης, ο οποίος συμφωνεί πως δεν άδειασαν τα γήπεδα λόγω της κάρτας φιλάθλου, αλλά τουλάχιστον αν αρθεί αυτό το μέτρο, θα πειστρέψει η νεολαία, η ατμόσφαιρα και τα συνθήματα. Παράλληλα, δημοσίευσε βίντεο με την παρουσία του κόσμου της Ανόρθωσης από παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ στο πρόσφατο παρελθόν.

Αναλυτικά:

«Στον αυριανό αγώνα κανονικά έπρεπε να έχουμε την συγκεκριμένη εικόνα από το πέταλο που θα μας παραχωρείτο. Κανονικά έπρεπε να γίνεται “μάχη” για ένα εισιτήριο με κάποιους να μένουν απογοητευμένοι που δεν θα τα κατάφερναν. Αντιθέτως η εικόνα θα είναι μια απ´ τα ίδια της φετινής εικόνας των γηπέδων. Μουντή, άχρωμη, χωρίς παλμό, χωρίς νεολαία, χωρίς τους “Μαχητές”.

Επειδή το τελευταίο διάστημα κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι και να πέσει η κάρτα δεν θα γεμίσουν τα γήπεδα, εμείς να τους πούμε πως δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε. Τα γήπεδα έχουν αδειάσει από καιρό και συγκεκριμένα τα έχουν αδειάσει κάποιοι με τις πράξεις τους ή την απραξία τους.

Αυτό που θα φέρει πίσω με την κατάργηση της και μόνο η κάρτα, είναι ο ενθουσιασμός, η ατμόσφαιρα, τα όμορφα χρώματα, τα κασκόλ, τα συνθήματα και όλα αυτά που δίναμε οι τελευταίοι ρομαντικοί του αθλητισμού. Για να δείτε γεμάτα γήπεδα πρέπει να γίνουν και να κάνετε πολύ περισσότερα από μια κάρτα φιλάθλου. Ας μην επαναλαμβανόμαστε. Το “προϊόν” για σας και οι Κυριακές για μας έχουν φθαρεί από καιρό. Εμείς μπορούμε ακόμα να προσφέρουμε ωραία γήπεδα, ενώ εσείς αδυνατείτε να προσφέρετε γεμάτα.

Στα τα του αγώνα τώρα, σίγουρα ακόμα μια νίκη θα είναι μια ψυχολογική και βαθμολογική ένεση, μετά τις 2 τελευταίες συνεχόμενες. Έχουμε πίστη στην ομάδα γιατί όσα φωνάξαμε και πιστεύαμε πριν τα τελευταία δύο, τα έχουμε δει και στην πράξη. Θέλουμε συνέχεια, πάθος και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Ανορθωσάρα σ’ αγαπώ και το μόνο που ζητώ…

“Τι εκδρομή θα ήταν αυτή”.

Όχι στην κάρτα οπαδού σε κάθε της μορφή.

MAXHTEC 1994».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ