aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυμφώνησε ο Στέρλινγκ για νέο συμβόλαιο

Συμφώνησε ο Στέρλινγκ για νέο συμβόλαιο

Η Μάντσεστερ Σίτι πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο της με τον Ραχίμ Στέρλινγκ, έως το καλοκαίρι του 2022, με βελτιωμένες αποδοχές, θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες περί παραχώρησής του σε άλλες ομάδες.

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα των «πολιτών» και τη φετινή σεζόν, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2020. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα, έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την παραμονή του διεθνούς άσου, ο οποίος συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Από εκεί και πέρα, ασταμάτητη δείχνει η Σίτι τη φετινή σεζόν στην Αγγλία. Συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης με 31 βαθμούς, δείχνοντας πως δεν έχει αντίπαλο στη διεκδίκηση του τίτλου. Αντίθετη άποψη έχει όμως ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Γάλλος τεχνικός της Άρσεναλ τόνισε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα έχει πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν είναι ανίκητη. Έχει καλή δυναμική, αλλά στο πρωτάθλημα υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, οι οποίες είναι σε θέση να τη σταματήσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ