aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα ο Μίνα»

«Συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα ο Μίνα»

Την απόκτηση του Γερί Μίνα από την Παλμέιρας στην Μπαρσελόνα ανακοίνωσε ο μάνατζερ του παίκτη, λέγοντας πως και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες παρακολουθούσαν τον Κολομβιανό αμυντικό.

«Ναι, έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Μπαρτσελόνα και λογικά θα πάει εκεί, είναι αλήθεια», είπε αρχικά και συνέχισε: «Είναι απλώς ένα προσύμφωνο, ακόμη υπάρχει η πιθανότητα και άλλες ομάδες να προσπαθήσουν να τον πάρουν καθώς υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται. Οπότε η μετακίνηση στη Βαρκελώνη θα εξαρτηθεί από την επιθυμία του παίκτη. Και άλλοι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι ενδιαφέρονται».

Τον Νοέμβριο η Daily Mail ισχυρίστηκε πως η Μάντσεστερ Σίτι έδειξε επίσης ενδιαφέρον καθώς ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να ενισχύσει την άμυνα της ομάδας του ενόψει της επόμενης σεζόν.

Οι «μπλαουγκράνα» είναι έτοιμοι να υπογράψουν με τον Μίνα καθώς άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου θα συναντηθούν στη Βαρκελώνη με τους εκπροσώπους του παίκτη για να συζητήσουν τους όρους του συμβολαίου.

Η Μπαρσελόνα έχει δεχτεί την καθυστέρηση του παίχτη μέχρι τον Γενάρη του 2018 με την Παλμέιρας να θέλει τις υπηρεσίες του Μίνα στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ