aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Συμφώνησε με Ρίτσαρντς για το καλοκαίρι η Μπάγερν Μονάχου» (vid)

«Συμφώνησε με Ρίτσαρντς για το καλοκαίρι η Μπάγερν Μονάχου» (vid)

Τον Ομάρ Ρίτσαρντς της Ρέντινγκ φέρεται να έχει κλείσει για το καλοκαίρι η Μπάγερν Μονάχου.

Όπως υποστηρίζει το «Football Insider» οι Βαυαροί συμφώνησαν με τον 22χρονο -διεθνή με την Κ21 της Αγγλίας- αριστερό μπακ, προκειμένου να μετακομίσει σε λίγους μήνες στις τάξεις τους ως ελεύθερος και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Στο τέλος της σεζόν εκπνέει η συνεργασία του με την ομάδα της Championship, από τα τμήματα υποδομών της οποίας άρχισε την καριέρα του. Ενώ, μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν μετράει 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, για την περίπτωσή του είχαν εκφράσει πρόσφατα «ζεστό» ενδιαφέρον οι Γουέστ Χαμ και Έβερτον, ενώ στο παρελθόν και οι Γουλβς και Κρίσταλ Πάλας.

Να σημειωθεί ότι η Μπάγερν Μονάχου ψάχνει εδώ και καιρό έναν αριστερό μπακ, ο οποίος θα αποτελέσει το back up του Αλφόνσο Ντέιβις στο αριστερό άκρο της άμυνάς της. Εξάλλου, μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Αλάμπα, ο Ερναντέζ αναμένεται να καθιερωθεί εκ νέου ως στόπερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ