aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Συμφώνησε με Ντόρσεϊ ο Παναθηναικός»

«Συμφώνησε με Ντόρσεϊ ο Παναθηναικός»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo, ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει συμφωνήσει με τον Τζόι Ντόρσεϊ για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν!

Όπως αναφέρει το ισπανικό μέσο, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο Αμερικανό σέντερ, ύστερα από εισήγηση του Ισπανού τεχνικού.

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν αρκετά ζητήματα στην ρακέτα τους και στράφηκαν στον 33χρονο άσο, ώστε να… θωρακιστούν στην θέση του σέντερ μέχρι το τέλος της σεζόν. Όπως αναφέρεται, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δεδομένη και το μόνο που απομένει είναι να αποδεσμευτεί κάποιος ξένος από το ρόστερ των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης, καθώς και να αποσαφηνιστεί το μέγεθος και ο τρόπος αποπληρωμής της αποζημίωσης του Ντόρσεϊ από την Μπαρτσελόνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμερικανός άσος ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες της κατάκτησης της Euroleague από τον Ολυμπιακό, το 2012.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ