aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυμφώνησαν και παίρνει δανεικό τον Κάκκο!

Συμφώνησαν και παίρνει δανεικό τον Κάκκο!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, Νέα Σαλαμίνα και ΠΑΟΚ συμφώνησαν και οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν δανεικό για μία σεζόν τον 20χρονο Γιώργο Κάκκο και αυτό που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές σε σχετικά έγγραφα και συμβόλαια.

Πρόκειται για αλβανικής καταγωγής Ελλαδίτη εξτρέμ, ο οποίος μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στον ΠΑΟΚ (ανήκει στον Δικέφαλο του Βορρά από το 2008). Έχει ύψος 1.72μ., αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός ακραίος φορ, όμως, μπορεί να προσφέρει και στις υπόλοιπες θέσεις της «γραμμής κρούσης».

Παράλληλα, είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων Ελλάδος, ενώ αγωνίστηκε και στις εθνικές Κ18 & Κ19. Στη λήξασα σεζόν, ο 20χρονος φορ είχε σχεδόν φουλ συμμετοχές με τον Πανσερραϊκό (έπαιξε σε 26 ματς και πέτυχε 5 γκολ).

Υπενθυμίζουμε πως την είδηση για την αξιολόγηση του Κάκκο έφερε στο φως της επικαιρότητας η ιστοσελίδα μας. Από εκεί και πέρα, ανοικτό παραμένει το θέμα με τον Τάσο Δημητριάδη, τον οποίο επίσης ζήτησαν να αποκτήσουν με δανεισμό από τον ΠΑΟΚ οι Αμμοχωστιανοί, καθώς και αυτό του επίσης Ελλαδίτη Δημήτρη Σιαλμά ο οποίος δοκιμάστηκε στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων στη Βουλγαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προτάθηκε ο Κάκκο για τα «φτερά»

Για συνεργασία με τον ΠΑΟΚ!

Οι ΠΑΟΚτσήδες και ο Σιαλμάς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ