aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Συμφώνησαν Γιουνάιτεντ και Γκριεζμάν»

«Συμφώνησαν Γιουνάιτεντ και Γκριεζμάν»

Δημοσίευμα του Yahoo Sports κάνει λόγο για συμφωνία μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αντουάν Γκριεζμάν, προκειμένου ο Γάλλος φορ να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους διαβόλους» το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ μπαίνει σε λεπτομέρειες, μιλώντας για πενταετές συμβόλαιο και ετήσιες απολαβές ισάξιες με του Πολ Πογκμπά, δηλαδή 17.500.000 ευρώ!

Φυσικά, το πιο δύσκολο κομμάτι για την αγγλική ομάδα είναι να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία φέρεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει μεν, με υψηλότατο αντίτιμο δε.

Πάντως, φημολογείται ότι στο συμβολαίου του 25χρονου έχει τοποθετηθεί η ρήτρα των 100.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο η Γιουνάιτεντ προτίθεται να καλύψει.

O Γκριεζμάν ανήκει στους «ροχιμπλάνκος» από το καλοκαίρι του 2014. Στο διάστημα αυτό, έχει ανεβάσει κατακόρυφα την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, ενώ με τη φανέλα των Μαδριλένων έχει πραγματοποιήσει συνολικά 136 εμφανίσεις και έχει πετύχει 72 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ