aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυμφώνησαν Μπαρτσελόνα - Βιδάλ

Συμφώνησαν Μπαρτσελόνα – Βιδάλ

Τυπικές λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Αρτούρο Βιδάλ από τη Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί φαίνεται πως κινήθηκαν αθόρυβα κι ενώ τα δημοσιεύματα επέμεναν πως ο Χιλιανός μέσος είναι πολύ κοντά στην Ίντερ, τελικά πηγαίνει στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «El Mundo Deportivo», η Μπαρτσελόνα τα έχει βρει σε όλα με τον Βιδάλ, ο οποίος ήθελε σαν τρελός να φορέσει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα», και απομένει πια και η συμφωνία με τη Μπάγερν.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τις απολαβές του να φτάνουν τα 9 εκατομμύρια ευρώ καθαρά.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, τις επόμενες ώρες να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις καθώς η μεταγραφή μπαίνει πια στην τελική ευθεία.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας έκαναν κίνηση – ματ όταν είδαν ότι δεν μπορούσαν να πείσουν την Παρί Σεν Ζερμέν να τους δώσει τον Αντριέν Ραμπιό και «έκλεψαν» τον Βιδάλ, κατόπιν εισήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε, λίγο πριν ο παίκτης καταλήξει στην Ίντερ.

Ο Χιλιανός θα είναι το τέταρτο και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, απόκτημα της Μπαρτσελόνα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μετά τους Αρτούρ, Λεγκλέ και Μάλκομ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ