aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυμφωνία σωματείου – Πουλλαΐδη και νέος πρόεδρος

Συμφωνία σωματείου – Πουλλαΐδη και νέος πρόεδρος

Συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα οι επαφές ανάμεσα στον οικονομικό σύμβουλο του συλλόγου Κώστα Γιωρκάτζη και την πλευρά του Χρήστου Πουλλαΐδη. Σκοπός των συναντήσεων είναι να καταλήξουν οι δύο πλευρές σε αναδιαρθρώσεις στη συμφωνία διαχείρισης της εταιρείας, ώστε να παρουσιαστεί προς έγκριση στα μέλη στη Γενική Συνέλευσης της ερχόμενης Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal» υπάρχει θετική διάθεση ώστε το ποσό που θα δίνει η εταιρεία στον σύλλογο να είναι υψηλότερο των 185.000 ευρώ, όπως συμπεριλαμβανόταν στο μνημόνιο συναντίληψης το οποίο αποσύρθηκε. Τις επόμενες μέρες, ίσως και σήμερα, θα προκύψει οριστική συμφωνία σε όλα τα θέματα.

Διαβάστε επίσης: Πουλλαΐδης-Κετσπάγια αποφασίζουν από κοινό παρά το «όχι»

Σημαντικό κεφάλαιο που απασχολεί τον Χρήστο Πουλλαΐδη είναι η επιλογή του προέδρου της εταιρείας. Ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας παραιτήθηκε οριστικά και αμετάκλητα, επομένως ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας είναι αναγκασμένος να βρει τον διάδοχό του. Μέχρι στιγμής δεν έχει προσεγγίσει κάποιο πρόσωπο, εξετάζει όλα τα δεδομένα και σύντομα θα φανερώσει τις προθέσεις του.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η συνάντηση με τον Πουλλαΐδη και οι ευθύνες των πρώην

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ