aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣύλληψη 23χρονου από τα χθεσινά επεισόδια

Σύλληψη 23χρονου από τα χθεσινά επεισόδια

Η αστυνομία εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση σχετικά με την σύλληψη 23χρονου, από τα  επεισόδια στον αγώνα Ολυμπιακός-Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά: «Στη σύλληψη 23χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμμετοχής σε οχλαγωγία, δημόσιας εξύβρισης, επίθεσης εναντίον Αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος του και αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.45μ.μ., χθες, στην Λευκωσία, λίγο πριν τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των Σωματείων Νέας Σαλαμίνας και Ολυμπιακού, αφίχθηκαν με λεωφορείο στην περιοχή του Μακάριου Σταδίου, γύρω στους 30 οπαδούς του Σωματείου Νέας Σαλαμίνας.

Ενώ οι πιο πάνω οπαδοί βρίσκονταν έξω από την είσοδο της ανατολικής πλευράς του Σταδίου, άρχισαν να οχλαγωγούν και να υβρίζουν τα μέλη αντιοχλαγωγικής ομάδας της Αστυνομίας που επιτηρούσαν την είσοδο του Σταδίου.

Τα μέλη της Αστυνομίας επενέβησαν για καταστολή της οχλαγωγίας και 23χρονος που συμμετείχε στην οχλαγωγία, επιτέθηκε σε Αστυνομικό της αντιοχλαγωγικής ομάδας.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του, ενώ ο 23χρονος προέβαλε αντίσταση.

Δύο μέλη της Αστυνομίας τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού και μετέβηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοηθείας και στη συνέχεια απολύθηκαν.

Ο 23χρονος επίσης μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και απελύθη.

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στην άμεση καταχώρηση της υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για άμεση εκδίκαση.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε όπως ο 23χρονος αφεθεί ελεύθερος αφού εκπληρώσει τους ακόλουθους όρους:

α) να υπογράψει €5000 εγγύηση με αξιόχρεο εγγυητή,

β) να παραδώσει όλα τα ταξιδιωτικά του έγγραφα,

γ) να παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό κατά τη διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων του Σωματείου Νέας Σαλαμίνας μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης,

δ) απαγόρευση εισόδου σε αθλητικούς χώρους όπου διεξάγονται αθλητικές διοργανώσεις του Σωματείου Νέας Σαλαμίνας μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Επόμενη ημερομηνία ακρόασης ορίστηκε η 6η Δεκεμβρίου, 2017. Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου διερευνά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ