aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυγκλονιστικός Γιάννης, πέρασε σαν τυφώνας από την έδρα του Κάρι

Συγκλονιστικός Γιάννης, πέρασε σαν τυφώνας από την έδρα του Κάρι

Ο «Greek Freak» και η παρέα του έχουν βαλθεί φέτος να τρελάνουν όλο το NBA. Με μία ακόμα συγκλονιστική εμφάνιση πέρασαν άνετα από την έδρα των πρωταθλητών υποχρεώνοντας τον Στιβ Κερ να πετάξει λευκή πετσέτα στο τέταρτο 12λεπτο, αποσύροντας στον πάγκο τα μεγάλα αστέρια του.

Ο Γιάννης σταμάτησε στους 24 πόντους (7-16 σουτ), με 9 ριμπάουντ 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 τάπες σε 26 λεπτά συμμετοχής, έχοντας τη συμπαράσταση από όλη την ομάδα του που έκανε ότι ήθελε μέσα στο παρκέ. Κορυφαίος του αγώνα ο Μπέντσό με 26 πόντους (10-12 σουτ), με τους Μπρόγκτον και Μίντλεντον να ξεχωρίζουν με 20 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Οι σούπερ σταρ των Ουόριορς δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και από το ναυάγιο τους διασώθηκε μόνο ο Τόμπσον που σταμάτησε στους 24 πόντους. Ο Κάρι αποχώρησε στο τέλος της τρίτης περιόδου λόγω τραυματισμού, ενώ ο Γκριν δεν ήταν από την αρχή στη διάθεση του Κερ και είδε την ομάδα του να γίνεται έρμαιο στις ορέξεις της παρέας του Γιάννη.

Στο πρώτο 12λεπτο οι δύο ομάδες βάδιζαν χέρι χέρι με τους Μπακς να έχουν ένα μικρό προβάδισμα (32-29). Μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά οι Μπακς έστησαν το πάρτι τους μέσα στην «Oracle Arena». Με τους Αντετοκούνμπο και Μπλεντσό να οργιάζουν τα «ελάφια» πήραν μια σημαντική διαφορά στο τέλος του ημιχρόνου (64-51), αλλά κανείς δεν περίμενε τη συνέχεια.

Οι Μπακς πραγματοποίησαν στην καλύτερη φετινή τους τρίτη περίοδο, η οποία έκλεισε με το εμφατικό 105-79. Ο Κερ παρότι απέσυρε τα αστέρια του προσπάθησε για την ολική επαναφορά, όμως τα όνειρά του εξανεμίστηκαν γρήγορα καθώς οι Μπακς έμοιαζαν ασταμάτητοι, φτάνοντας στο 9-2 και στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στο Νο1 φαβορί για τον φετινό τίτλο.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-32, 22-32, 28-41, 32-29

Δείτε το βίντεο του αγώνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ