aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Ντέβιντ Μπέκαμ

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Ντέβιντ Μπέκαμ

Απομυθοποίηση ενός ειδώλου! Η εικόνα του Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν θα είναι πια η ίδια μετά τις αποκαλύψεις της ιστοσελίδας Football Leaks και της γαλλικής, mediapart.

Τι αφορούν αυτές; Τη σχέση που έχει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη Unicef!

Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, αν και πρέσβης της Unicef από το 2005 ο Άγγλος σούπερσταρ αρνείται συνεχώς να προσφέρει χρήματα στον οργανισμό, ζητά από τη Unicef να πληρώσει για έξοδα που έκανε σε ταξίδι του αν και τα έξοδα ήταν καλυμμένα από χορηγούς κτλ.

Στο πλαίσιο μιας έρευνας που γίνεται για το ενδεχόμενο φοροδιαφυγής προέκυψαν στοιχεία για το βιο του Μπέκαμ τα οποια αργότερα έφεραν και άλλα στα «φώτα» της δημοσιότητας.

Αρχικά, το football leaks αναφέρει ότι ο Μπέκαμ αρνείται να προσφέρει χρήματα στον Οργανισμό κάτι που αποδεικνύεται και από μια συνομιλία που βγάζει στη δημοσιότητα το mediapart.fr. Σε αυτή ο Άγγλος λέει όχι στο ενδεχόμενο να δώσει χρήματα για μια τελετή απονομής στη Σανγκάη στη Unicef.

«Να δώσω αυτό το εκατομμύριο σε αυτόν τον οργανισμό είναι σαν να δίνω τα δικά μου χρήματα. Αν δεν υπήρχε αυτό το ίδρυμα (σσ. εννοεί το ίδρυμα το με το όνομά του) τότε τα χρήματα θα ήταν δικά μου. Αυτά τα γ@@@@@α λεφτά είναι δικά μου”, ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του.

Το Football Leaks αναφέρει ότι σε ταξίδι του στη Καμπότζη τα έξοδα του οποίου ήταν καλυμμένα από τους χορηγούς ο Μπέκαμ κατάφερε να χαλάσει άλλες 8000 ευρώ τις οποίες ζήτησε να τα καταβάλλει η Unicef.

Μια από τις αναφορές που πλήττουν την εικόνα του Μπέκαμ έρχεται και από τις επιλογές των χορηγών για να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειαζόταν για να εκπληρώσει το όνειρό του, ένα ταξίδι στο διάστημα.

Ανάμεσα στους υποψήφιους χορηγούς ήταν και δικτάτορες, όπως ο Μπονγκό της Γκαμπόν, ο Αλίγεφ του Αζερμπαϊτζάν και ο Ναζαρμπάγιεφ από το Καζακστάν!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ