aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυγκινεί ο τυφλός οπαδός της Λίβερπουλ: «Εγώ έτσι βλέπω το ποδόσφαιρο»

Συγκινεί ο τυφλός οπαδός της Λίβερπουλ: «Εγώ έτσι βλέπω το ποδόσφαιρο»

Ο Μάικ Κέρνι ήταν παρών στο «Άνφιλντ» για την κρίσιμη αναμέτρηση των «κόκκινων» με τη Νάπολι για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πέτυχε το γκολ που έδωσε στη Λίβερπουλ την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και ο Κέρνι «είδε» αυτό το τέρμα χάρη στη βοήθεια του καλού φίλου του, ο οποίος του περιέγραψε τη φάση.

Η εικόνα του έγινε viral και ο ίδιος απορεί… «Είμαι σαν όλους τους άλλους φιλάθλους του ποδοσφαίρου. Δεν έχει σημασία αν δεν μπορώ να δω καθαρά, πανηγυρίζω ακόμη. Αν δεν είναι ο Στέφεν εκεί, είναι άλλοι φίλοι. Είναι όμορφο όλο αυτό, αλλά λίγο περίεργο, διότι για μας είναι κάτι φυσιολογικό.

Μακάρι να μπορούσα να δω περισσότερο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να διαμορφώσω τη δική μου άποψη. Είναι δύσκολο για όσους βλέπουν να καταλάβουν, αλλά θεωρώ νορμάλ για εμένα, όντας έτσι σε όλη τη ζωή μου. Είναι ο τρόπος που βλέπω το ποδόσφαιρο.

Ήταν θολή η εικόνα. Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβω τι συνέβη με τέτοιον θόρυβο. Μου αρέσει να είμαι μέσα στην ατμόσφαιρα και ν’ ακούω τις συζητήσεις των άλλων οπαδών στην εξέδρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ